Andorra in englishAndorre en françaisAndorra en españolAndorra en català

El Cyrano en Andorra

Dirección : Av. Copríncep Episcopal, 32
Código postal : AD200
Ciudad : Encamp - Andorra
Email : reservesSPAMFILTER@elcyrano.com
Website : El Cyrano - Andorra
Horario : De 12h a 15h y de 19.30h a 23h. Cerrado los martes y domingos noche.
Precios : 40€ - 60€
Teléfono : +376 831 913

El Cyrano en Encamp

El Cyrano

El Cyrano

El Cyrano es un restaurante situado en Encamp que aporta un nuevo concepto de cocina en Andorra: la "cocina de fusión", la cual mezcla platos típicos japoneses con recetas tradicionales de nuestro país.

Jehwan De Coninck es el chef y es francés. Un chef bien joven pero con mucha experiencia en esta cocina creativa e innovadora.

Los productos de mejor calidad.

Cierran los Martes y Domingos noche.

Recuerde reservar!


 Imágenes


El Cyrano

El Cyrano

Cerrar [X]
El Cyrano Mapa


Sus comentarios

Sopar del dia 6/1/15
- Mariola C.B. (07 enero 2015 14:33:14)
Vam sopar pasta 'fresca' a la carbonara i una pizza Vesuvi. En el meu cas amb la pasta, jo he menjat pasta fresca feta a casa i no te res a veure el sabor, pero vale.. i despres de salsa..hi habia mes be poca, jo crec que per un plat de pasta que et costa 9.50 al menys podria portar bacó i no pernil dolç.. en tota la meva vida haure ficat sal a la pasta..dos cops com a molt, i per el que costa aquest plat em sembla fort que tingui que ficar dos cops sal de lo soso que estaba i encara aixi.... vaig anar en tota la meva amabilitat a la cambrera que per cert porta el cabell solt i no es gens higienic..que em sabia molt de greu però que estaba molt soso el plat. Em va dir que el plat és així, i jo..estic farta de menjar aquest plat i mai, mai, m'habia pasat aixó, crec que per alguna cosa serà, i un altre client davant meu també es va demanar el mateiz que jo i el vaig veure ficant sal..crec que per un plat de pasta de 9.50 no es just. per comensacio em van donar una crep de pernil de 4.50 que estaba bo, i despres un tallat..a l'hora de pagar ena diu que la crep no ens ho cobraba, al preguntar-li perque ens cobraba el plat que no vaig menjar i el que vaig menjar no, la resposta va ser: 'porque es un gesto de compensación porque no le ha gustado, pero el plato estaba bien, no tenemos culpa de que a ella no le gustara, no es que estuviera malo, es que a ella no le gustaba' avere....que és un simple plat depasta..no és cap plat complicat ni delicat de fer....la pasta és el meu menjar preferit.... i el tallat vam demanar amb la llet natural, i era lava, DOS EUROS EL TALLAT, aixó si que em semblaba exageradíssim, i per primer cop a la meva vida, no em vaig pendre el cafe i vam marxar, ens van pendre el pel, no tornaré mai més. Quan un client et diu que no està bó se li demana disculpes i se li retira el plat al moment, ella no el va retirar fins queens va portar el cafe i lo vaig dir que ho probés si volia i em va contestarque nono, que aixo no és espanya que no son uns morts de gana.. en serio contestes així a un client que et va en tota la teva bona fe? no te educació i insisteixo que no pot oortar el cabell solt, jo també soc cambrera i inclús a una cafeteria no pots portar el cabell solt, a un restaurant menys encara..és de caixó. Mai habie tingut una experiència així a cap restaurant. Una vergonya.
Busque su hotel
Día de Llegada Mostrar el calendario
Día de Salida Mostrar el calendario